Konijnenwerk

De laatste tijd ben ik veel bezig met konijnenwerk. Het konijn neemt weer toe in Nederland, maar niet overal. Dat heeft als resultaat dat ik door de ene opdrachtgever wordt gevraagd advies te geven hoe van de konijnenschade af te komen, en door de andere hoe te zorgen dat de konijnenpopulatie zich kan herstellen. En ik gaf dit jaar twee lezingen over konijnen (waarbij ik de haas gelijk mee pak).

Wat meer achtergrond over konijnen, waarbij ik ook wordt gequote, vind je in dit stuk van Nikkie Dorst in de Nederlandse Jager: pdf

En natuurlijk is er het boek “Wilde konijnen”. Die is uitverkocht, maar ik heb er nog een paar kunnen bemachtigen. dus mocht u interesse hebben, mail of bel!

Door konijnen geschilde boom in een Amsterdams stadspark.
Door konijnen geschilde boom in een Amsterdams stadspark.